Bruidstaarten

Yes! De uitnodigingen zijn verstuurd en de locatie staat vast. Jullie missen alleen nog zo’n prachtige bruidstaart of sweet table. Eén die de show steelt tijdens het feest en alle gasten versteld laat staan; één die past bij jullie als stel en bovendien één met een uitstekende balans in smaken en texturen. Want hé: liefde gaat door de maag!

Het mooie van een bruidstaart is dat we ‘m van begin tot eind helemaal in jullie stijl kunnen maken. Gaan jullie trouwen op het strand? Dan kunnen we een subtiel strandthema verwerken in de taart. Denk aan schelpen of de afwerking met de vorm van golven. Houden jullie meer van strak en klassiek wit? Doen we!

Liever een tafel vol met gepersonaliseerde sweets? Wij helpen jullie graag om deze samen te stellen naar jullie wensen. Denk aan cupcakes, tartelettes, brownies, mini donuts. Heel divers, maar samen één geheel in jullie thema. Zo kunnen gasten zelf kiezen waar ze trek in hebben.

Bruidstaarten

Weet je niet precies wat je wil of heb je juist een hele specifieke vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Contact opnemen

Kosten bruidstaart

Op die mooiste dag van je leven laat je natuurlijk niets aan het toeval over, daarom nemen we de tijd om jullie bruidstaart of sweet table naar wens te ontwerpen. Na het eerste contact plannen we een proeverij* in. Hier kunnen jullie proeven wat jullie lekker vinden en geven wij advies voor smaken en texturen die goed matchen. We bespreken jullie wensen en natuurlijk het design voor de taart en/of het thema voor de sweet table.

*Vanwege Corona bespreken we het digitaal en krijgen jullie de proeverij thuis gestuurd.

Omdat alles wat wij maken gepersonaliseerd is zijn de kosten nooit hetzelfde, maar wij begrijpen dat een indicatie wel zo handig is.

Kosten voor een bruidstaart is vanaf €5,50 per persoon. Sweet table is vanaf €4,50 per persoon.

Wij hebben verschillende materialen om de bruidstaart en/of sweet table op te presenteren. Deze kunnen jullie huren. Dit dienen jullie wel zelf terug te brengen binnen 1 week!

Indien gewenst bezorgen wij de taart/sweet table op locatie! Als jullie materiaal bij ons hebben gehuurd en graag willen dat wij dit voor jullie mooi presenteren kan dit natuurlijk ook!

Het is belangrijk dat jullie de aanvraag voor een bruidstaart zo snel mogelijk doen, bij voorkeur  minimaal vier tot vijf maanden voor de bruiloft. Neem vrijblijvend contact op door middel van het contactformulier.

Contact opnemen

Heb je niet kunnen vinden op de site wat je zocht? Neem dan contact op via de contact pagina.

Contact opnemen