Bruidstaarten

Yes! De uitnodigingen zijn verstuurd en de locatie staat vast. Jullie missen alleen nog zo’n prachtige bruidstaart of sweet table. Eén die de show steelt tijdens het feest en alle gasten versteld laat staan; één die past bij jullie als stel en bovendien één met een uitstekende balans in smaken en texturen. Want hé: liefde gaat door de maag!

Het mooie van een bruidstaart is dat we ‘m van begin tot eind helemaal in jullie stijl kunnen maken. Gaan jullie trouwen op het strand? Dan kunnen we een subtiel strandthema verwerken in de taart. Denk aan schelpen of de afwerking met de vorm van golven. Houden jullie meer van strak en klassiek wit? Doen we!

Liever een tafel vol met gepersonaliseerde sweets? Wij helpen jullie graag om deze samen te stellen naar jullie wensen. Denk aan cupcakes, tartelettes, brownies, mini donuts. Heel divers, maar samen één geheel in jullie thema. Zo kunnen gasten zelf kiezen waar ze trek in hebben.

Bruidstaarten

Weet je niet precies wat je wil of heb je juist een hele specifieke vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Scroll naar beneden!

Kosten bruidstaart

Op die mooiste dag van je leven laat je natuurlijk niets aan het toeval over, daarom nemen we de tijd om jullie bruidstaart of sweet table naar wens te ontwerpen. Na het eerste contact plannen we een online gesprek in. Hier bespreken we jullie wensen, wat jullie lekker vinden, en natuurlijk het design voor de taart en/of het thema voor de sweet table. Hierna maak ik voor jullie een proeverij die jullie thuis zonder mij in alle rust kunnen proeven. Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte en een keuze hebben gemaakt voor de smaken plannen we nog een gesprek in om het design nog eens door te bespreken en alle overige dingen.

Omdat alles wat wij maken gepersonaliseerd is zijn de kosten nooit hetzelfde, maar wij begrijpen dat een indicatie wel zo handig is.

Proeverij €22,50.
Bruidstaart is vanaf ± €7,75 per persoon.
Sweet table is vanaf ± €6,50 per persoon.(gebaseerd op 2 sweets per persoon, normaal formaat)

Wij hebben verschillende materialen om de bruidstaart en/of sweet table op te presenteren. Hiervoor worden extra bezorgkosten inrekening voor gebracht als jullie hier gebruik van maken.

Wij bezorgen de taart/sweet table altijd op locatie! Als jullie materiaal bij ons hebben gehuurd en graag willen dat wij dit voor jullie mooi presenteren doen wij dit graag!

Het is belangrijk dat jullie de aanvraag voor een bruidstaart zo snel mogelijk doen, bij voorkeur  minimaal vier tot vijf maanden voor de bruiloft. Neem vrijblijvend contact op door middel van het contactformulier onderaan de pagina.

Wij gaan trouwen!

"*" geeft vereiste velden aan