Taart bestellen

Iets te vieren? Gewoon zin n wat lekkers? Cakes with Curves biedt een groot assortiment met de lekkerste taarten en sweets voor alle gelegenheden. Van spectaculaire verjaardagstaarten tot kleine gebakjes voor bij de koffie, en van cupcakes om uit te delen tot custom made bruidstaarten. We hebben het allemaal.

Wat kan ik bestellen?

Cakes with Curves maakt al lange tijd taarten en sweets voor ieder moment. Alle producten worden volledig naar wens gepersonaliseerd. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Verjaardagstaarten: indrukwekkende taarten voor verjaardagen.

Bruidstaarten: prachtige, custom made bruidstaarten voor jullie speciale dag.

Sweets: brownies, cupcakes, cookies en nog veel meer.

Special editions: rondom feestdagen bieden we pakketten met verschillende zoetigheden in thema.

Weet je niet precies wat je wil of heb je juist een hele specifieke vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Hoe plaats ik een bestelling?

Bestellen gaat heel eenvoudig met het formulier op deze pagina. Zo kun je precies aangeven wat je wil bestellen, voor welke gelegenheid de bestelling is en voor hoeveel personen het moet zijn. Ook kun je hier kiezen voor afhalen of laten bezorgen. Cakes with Curves is gevestigd in Delft. Vanaf  kunnen bestellingen in overleg ook bezorgd worden in de omgeving van Den-Haag, Delft, Leiden en Rotterdam.
Bestellingen dienen minimaal één week voor de gewenste afhaaldatum te worden geplaatst. Hoe eerder, hoe beter. Toch een last minute bestelling? Neem snel contact op via de mail of telefoon. Mogelijk is er tóch nog ruimte. een uit
 

 

 

Kies de smaak van je cake *

Kies de vulling *

Kies de 2e vulling *

Optioneel: extra vulling *

Aantal personen

Afhalen of laten bezorgen?
AfhalenBezorgen

Adres, indien bezorgen

Extra decoratie:
Bladgoud (€5,-)Bloemen (meerprijs)Speelgoed dieren (meerprijs)Taart topper (meerprijs)Geen

Voorbeeld:
(LET OP: wij maken taarten nooit na ook niet als ze door ons gemaakt zijn aangezien alles gepersonaliseerd is! Wij gebruiken foto's alleen als inspiratie!)