Cakes with Curves

Ben je op zoek naar een bijzondere maar vooral ook lekkere taart? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Er is namelijk al zoveel van hetzelfde, en daarom wil ik met mijn taarten de wereld een stukje minder saai maken. Dit is ook de reden dat ik al mijn werk custom made is!

Uiteraard vind ik het belangrijk dat een taart er lekker uit ziet!Β De looks van een taart zorgen er dan ook voor dat jij die taart koopt of besteld bij mij, maar de smaak en kwaliteit vind ik nog belangrijker. Want niemand wilt een taart die er mooi uitziet maar niet lekker is!

Zelf ben ik van de traditionele taarten, koekjes en cakes wel met een eigen twist. Zoals Red Velvet met passievrucht of kersen, carrot cake met een gezouten karamel. Of wat dacht je van een frisse grapefruit cake. Mijn doel metΒ verschillende smaken te combineren is om jouw smaak beleving groter te laten worden. Het mooie hierbij is dat je kunt genieten maar ook een leuke herinnering overhoud.

(tip: doe je ogen dicht als je het eerste hapje neemt, misschien gek maar je proeft dan echt meer)

Uiteraard vind ik het belangrijk dat een taart er lekker uit ziet!Β De looks van een taart zorgen er dan ook voor dat jij die taart koopt of besteld bij mij, maar de smaak en kwaliteit vind ik nog belangrijker. Want niemand wilt een taart die er mooi uitziet maar niet lekker is!Β 

Voor unieke en gepersonaliseerde verjaardagstaarten, bruidstaarten, geboorte taarten of elk ander feestelijk evenement kan je bij mij terecht. Misschien heb je helemaal niks te vieren maar wil je gewoon zomaar een lekkere taart, cake of koekjes, dat kan natuurlijk ook!