Bruiloften

Binnenkort meer informatie!

 

De uitnodigingen zijn verstuurd en de locatie staat vast. Je mist alleen nog zo’n prachtige bruidstaart. Een taart die de show steelt tijdens het feest, een taart die past bij jullie als stel en bovendien een taart met een goede balans in smaken en texturen. Want hé: liefde gaat door de maag! 

Het mooie van een bruidstaart is dat we ‘m van begin tot eind helemaal in jullie stijl kunnen maken. Gaan jullie trouwen op het strand? Dan kunnen we een subtiel strandthema verwerken in de taart. Denk aan schelpen van chocolade of de afwerking met de vorm van golven. Of zijn jullie meer van strak en klassiek wit? Doen we. 

Het is zelfs mogelijk om voor de bruiloft een sweet table samen te stellen, een tafel vol met verschillende gepersonaliseerde hapjes. Denk aan cupcakes, tartelettes en donuts. Heel divers, maar samen één geheel in jullie thema. Zo kunnen gasten zelf kiezen waar ze trek in hebben. Ook de sweet table stellen we samen met alle aandacht voor jullie wensen. 

Op die mooiste dag van je leven laat je natuurlijk niets aan het toeval over, daarom nemen we de tijd om jullie bruidstaart of sweet table naar wens te ontwerpen. Wij geven advies voor smaken en texturen die goed matchen, en selecteren samen met jullie een aantal favorieten. Nog voor de bruiloft kunnen jullie proeven van een paar oefentaartjes! 

Het is belangrijk dat je een aanvraag voor een bruidstaart zo snel mogelijk doet, bij voorkeur minimaal vier tot vijf maanden voor de bruiloft. Neem vrijblijvend contact op door middel van het bestelformulier. 

De kosten van een bruidstaart liggen gemiddeld tussen de €4 en €X per persoon. De bruidstaart kan worden opgehaald in Delft. Tegen een meerprijs leveren we de taart af op de gewenste locatie in de omgeving van Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam.  

Hieronder zie je enkele bruidstaarten die Cakes With Curves eerder heeft ontwikkeld. Iedere taart is helemaal gepersonaliseerd en uniek.